Tervetuloa KannusKulman kirppikselle!


Meillä on tarjota teille 40 myyntipaikkaa (hyllykkö ja rekki). Pienelle arvotavaralle meillä on varattu lukolliset lasivitriinit. Tällä hetkellä voit tuoda meille myyntiin vain tuotteita, jotka sopivat myyntipaikallesi. Huonekalujen myyntiin olemme varanneet ilmoitustaululle tilaa. Kirppis toimii itsepalvelu periaatteella. Voit varata itsellesi myyntipaikan kätevästi netistä valitsemallesi ajalle suoraan Kirppari-Kallesta tai soittamalla meille aukioloaikana KannusKulman numeroon 050 4422077.

Kirppari-Kallessa voit varata ja maksaa myyntipaikan kaikkina vuorokauden aikoina, hinnoitella tuotteesi helposti ja nopeasti silloin kun sinulle sopii, heti myyntipaikan varattuasi. Paikkamaksun voit maksaa suoraa verkkomaksuna, myymälässä tai vuokra voidaan vähentää tilityksen yhteydessä. Me tulostamme valmiit tarra-arkit sinulle KannusKulmassa. Käytäthän vain koodillisia tarra-arkkeja, omat laput eivät ole sallittuja. Teippiä ja nuppineuloja saat kassalta. Viivakoodi myy aina oikealle asiakasnumerolle, väärään pöytään myyminen ei ole mahdollista. Netistä voit seurata omaa myyntiä tuotekohtaisesti reaaliajassa. Me huolehdimme pöytäsi siisteydestä ja tarra-arkit sisältyvät hintaan. Hinnattomia tuotteita säilytämme noin kuukauden ajan, katsothan niille varatulta paikalta onko omasi siellä.

Meillä on varattu myös paikka käsitöiden myyntiin, siitä veloitamme 20% provision myydyistä tuotteistasi.

Provisiopaikka-myyntiaika on 1kk, tai sopimuksen mukaan. Provisiomyyntivaraus ja -sopimus tehdään aina myymälässä. Kysy lisätietoja.

Varaa paikkasi tästä:

Aukioloajat

Ma suljettu

Ti-pe 10-17

La 10-15
Su Suljettu

Juhlapyhien aukioloajat ilmoitamme erikseen

Hinnasto


Kirppis tarjous 3vko 65€ tai 2vko 45€.

Pöytävuokra 25e/7pv +5% provisio myynnistä (esimerkiksi 100e myynnistä 5e).

Käsityömyynti  20% provisio myynnistä.

Käytettyjen korujen myynti 30% provisio myynnistä.

Sopimusehdot ja ohjeet myyjälle

Myynnin aloitus

Voit tuoda halutessasi tavarasi myyntiin jo ensimmäistä myyntipäivää edeltävänä iltana viimeisen aukiolotunnin aikana (ti-pe 16-17, la 14-15 ). Kaikki myytävä tavara tulee mahtua varaamaasi myyntipaikkaan (hyllykkö + rekki) ja arvotavara halutessasi lukolliseen lasivitriiniin. Ethän tuo kerralla liikaa tavaraa, voit halutessasi lisätä sitä vaikka päivittäin. Siisti ja avara myyntipaikka houkuttelee ostajia paremmin kuin ihan täyteen lastattu. Kiinnitä tarrat tuotteisiin huolella, nuppineulojen käyttö vaatteissa suositeltavaa. Jos haluat alentaa kaikkien tuotteidesi hintaa esim. 50%, pyydä kassalta kyltti ja kirjaamme alennuksen kirppari-kalleen. Provisiopalkkio (5%) sisältää myyntipaikkasi siisteyden ainakin kerran päivässä  ja tarra-arkit. Voit huoletta tuoda tuotteesi myyntiin vaikka kauempaakin, sillä me huolehdimme myyntipaikkasi siisteydestä.

Myynnin lopetus

Tyhjennäthän myyntipaikkasi viimeisen myyntipäivän aikana viimeistään tunti ennen sulkemista (ti-pe klo 16 , la klo 14 ). Veloitamme tyhjentämättömästä myyntipöydästä 10e.

Tilitykset

Tilitämme myynnit sinulle heti varauksen päätyttyä pankkitilille. Ilmoitathan tilinumerosi Kirppari-Kalleen omalle varaussivulle. Emme tilitä myyntejä kesken varauksen. Pitkäaikaisasiakkaiden tilitykset teemme kahden viikon välein.

Myyntiin EI saa tuoda

  • Aikuisviihde- tai muita K-18 tuotteita
  • Alkoholi- ja tupakkatuotteita
  • Aseita, räjähteitä, teräaseita, myrkyllisiä aineita, lääkkeitä, palavia tai helposti syttyviä tuotteita tai muita käyttäjälleen vaaraa aiheuttavia tuotteita
  • Viallisten sähkölaitteiden myynti on myös ehdottomasti kielletty
  • Elintarvikkeita ja pilaantuvia tuotteita

Vastuu ehtojen noudattamisesta on myyntipaikan vuokraajalla.

Meillä on oikeus poistaa myynnistä sopimattomaksi ja laittomaksi katsomamme tuotteet. Ilmoitamme siitä vuokraajalle, tuote tulee noutaa pois.

Vastuut ja velvoitteet

KannusKulma ei vastaa rikkoutuneista, varastetuista tai kadonneista tavaroista. Emme myöskään vastaa tavaroiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai vahingonteon tai muun vastaavan seurauksesta. Emme vastaa tuotteissa mahdollisesti esiintyvistä vioista tai puutteista. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Vuokra-aikana tavarat ovat vuokrapaikan vuokraajan omistuksessa ja kaikki niihin kuuluvat vastuut ovat vuokraajalla. KannusKulma varaa oikeuden ottaa ja julkaista valokuvia kaikista myyntiin tuoduista tuotteista ja mainostaa niitä omilla sivuillaan. Asiakas on velvollinen tarkastamaan sopimusehdot KannusKulman kotisivuilta ja aina varauksen tehdessään hän sitoutuu voimassa oleviin sääntöihin.